Overslaan en naar de inhoud gaan

Scholen

Er worden rondleidingen aangeboden die aangepast zijn aan de leeftijd van de kinderen. Een pedagogisch bundel is beschikbaar op aanvraag. 

Prijs 2024 scholen :
3-11 jaar : 6,00€ / leerling
12-26 jaar : 9.50€ / student 
Volwassenen : 11.00€ / persoon
Gratis met Leerarenkaart. 


Duur: 90 minuten. 

Pedagogisch bundel per email gestuurt op aanvraag. Niet printen. 

Verschillende opties

 


1. Bezoek met audiogids

 

Choco-Story Brussels nodigt u uit voor een reis in de wereld van chocolade van de oorsprong tot het eindproduct. Hoogtepunt van het bezoek: de demonstratie door een meester-chocolatier die u toont hoe pralines ambachtelijk vervaardigd worden. Tijdens het bezoek zijn proeverijen voorzien. Een verkooppunt is ook beschikbaar voor de liefhebbers. 

Duur: ongeveer 90 minuten. 

U hoeft niet te reserveren voor de individuele bezoeken.

 

 


2. Bezoek met gids 

 

Choco-Story Brussels nodigt u uit voor een reis in de wereld van chocolade van de oorsprong tot het eindproduct. Hoogtepunt van het bezoek: de demonstratie door een meester-chocolatier die u toont hoe pralines ambachtelijk vervaardigd worden.  Tijdens het bezoek zijn proeverijen voorzien. Een verkooppunt is ook beschikbaar voor de liefhebbers. 

Enkel op reservatie. Een gids voor maximaal 25 personen. Mogelijkheid om tot 3 gidsen tegelijk te reserveren. 

De rondleiding duurt een uur en is allen talen mogelijk volgens de beschikbaarheid van de gidsen. 

Als je een gids boekt, word je na bevestiging van je bezoek aan het museum automatisch doorgestuurd naar onze partner Itinéraires SH. Deze externe dienst wordt apart gefactureerd.

 


3. Bezoek met gids + stad

 

Choco-Story Brussels biedt ook een wandeling in Brussel aan om de geschiedenis van onze hoofdstad en de geschiedenis van de chocolade en van de chocolatiers in Brussel te ontdekken. Deze rondleiding volgt meteen na de rondleiding van een uur in het Museum.

Taal van uw keuze. En gids voor maximaal 20 personen.

De wandeling duurt 1.30 uur. 

 

Als je een gids boekt, word je na bevestiging van je bezoek aan het museum automatisch doorgestuurd naar onze partner Itinéraires SH. Deze externe dienst wordt apart gefactureerd.

 


4. Tablet Workshop (voor kinderen en volwassenen) - Nl-Fr-En

 

(Enkel voor de kinderen vanaf 8 jaar)De activiteit begint met de ontdekking van het museum Choco-Story Brussels in het gezelschap van een gids. Proeverijen en een demonstratie van de ambachtelijke vervaardiging van pralines zijn voorzien. Met de hulp van een chocolatier maakt u  een chocoladetablet, lollies, studentenhaveren en andere kleine chocoladespecialiteiten om mee naar huis te nemen.

De creatieve workshops worden georganiseerd voor kleine groepen en enkel op reservatie.

Duur van de activiteit: 2 uur 30

35€ / persoon. Ingang tot het museum inbegrepen.

 

 

Reservatie aanvraag

Tickets totaal 0 (min: 10, max: 20)

Totaal: €